Trots op onze werknemers

Het succes van atelier PRO komt voort uit onze groep van creatieve vormgevers met lef. Zij vertalen onze visie in vorm, materiaal, kleur, ruimte en licht. Daarbij moedigen wij ons jonge talent actief aan. Juist hun ideeën houden het bureau jong en vernieuwend.

De combinatie van enthousiasme, visie en passie en de precisie van ons technisch team, stellen ons in staat eigenzinnige gebouwen te maken die vernuftig in elkaar steken.  Wij hebben alle deskundigheid in huis om hieraan te voldoen. Daarnaast schromen we niet om te leren van onze partners.  Als de opdracht dat vraagt, betrekken we bouwers, adviseurs en fabrikanten in een vroeg stadium bij het ontwerpproces. Wij zijn pioniers op het gebied van werken met Building Information Model (BIM) in samenhang met kosten- en bouwmanagement.

Samenwerken in nieuwe netwerken -online en op locatie in real-life- is essentieel om de juiste kennis en expertise bij specifieke uitdagingen te betrekken. Goede (bij)scholing hoort daarbij. Om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen in de bouw. Onze kennis en ook onze teamspirit voeden we bovendien met geregelde events, excursies, de PRO-raad en uitwisselingen met onze partners. Zo blijven we flexibel, fris en voorbereid op de toekomst.