Keynote 14 april Alex Letteboer over 'Future Living'

KPMG Innovative Startups organiseert op 14 april een evenement in Amsterdam met als onderwerp 'Future Living'. Het gaat over de toekomst van wonen en zorg. Centraal staat de vraag: Hoe kunnen mensen langer en slimmer thuis wonen? Aan bod komen trends, issues en oplossingen rond het langer en slimmer thuis wonen door senioren.  

Alex Letteboer is uitgenodigd om zijn visie te geven op de veranderende woonzorg vraag; Hoe geef je vorm aan een levensloopbestendige leefomgeving? Hoe ontwerp je een gezonde leefomgeving voor ouderen en kwetsbare groepen in verouderde gebouwen? Wat wordt de opgave van de architect en welke toegevoegde waarde biedt hij woningcorporaties en zorginstellingen?


KPMG Innovative Startups
Het evenement is een initiatief van KPMG Innovative Startups. KPMG Innovative Startups helpt instellingen en ondernemingen te innoveren door samen te werken met jonge, innovatieve bedrijven.


Bekijk voor meer informatie het volledige Future Living programma. Heb je interesse om het evenement bij te wonen dan kan dat. Je bent van harte welkom!


Plaats en tijd

Locatie: Rockstart, Herengracht 182, 1016BR, Amsterdam (map)

Datum en tijd:: Donderdag 14 april 15.30

Meld je hier aan.