Debat 14 april: Innovation Expo & Healthy Urban Living Lab

Nog drie dagen en Amsterdam EYE is voor één dag het bruisende centrum van innovaties: Innovation Expo 2016. Met technologische en sociale ontwikkelingen die een ware revolutie teweeg zullen brengen.

De Expo heeft drie hoofdthema's: Building the City, Connecting People en Healthy Living. Namens atelier PRO zal Alex Letteboer onder de naam 'Meet the Expert' deelnemen aan de Expo en het onderzoek Healthy Living LAB presenteren aan de hand van een bijzonder vraag-antwoord gesprek begeleid door een moderator. 

Kom meepraten in Amsterdam Noord aan het IJ. De Meet-up bevindt zich in het Pitch Plaza, net achter het EYE Film Instituut. Het podium vindt je op donderdag 14 april tussen 11u en 13u bij Stand 14. 

Kun je er niet bij zijn? Volg Alex online via @akletteboer of op LinkedIn

 

Innovation Expo Amsterdam brengt meer dan 200 projecten en producten van overheden, kennisinstellingen, wetenschappers en ondernemend Nederland bij elkaar. Samen zorgen zij voor een interessante mix van noviteiten. Lezingen, seminars, presentaties en pitches geven stof tot nadenken en zorgen voor verdieping.

 

Het Healthy Living LAB is een lopend onderzoek van atelier PRO. Wij stellen daarin de volgende vragen:
Hoe kunnen wij een gezonde en aangename leefomgeving bereiken door middel van een duurzame transformatie van vastgoed en daarmee de aanjager vormen voor nieuwe gebiedsontwikkeling en –transformatie? Kunnen wij bijvoorbeeld langdurig leegstaande kantoren omvormen naar de gezonde woonomgeving van morgen? Lukt dat in de bestaande stad, waar veel uitgangspunten voor een gezonde leefstijl niet optimaal zijn?