3 Lezingen op internationaal congres Building the Future of Health

Namens atelier PRO zijn Dorte Kristensen, Alex Letteboer en Hans van Beek op het internationale congres Building the Future of Health aanwezig om hun kennis en visie te delen. Ze gaan in op de vraag hoe de gebouwde omgeving een bijdrage kan leveren aan een goed en gezond leven. 

Dorte Kristensen belicht de aspecten die een rol spelen bij het ontwerpen van een leefbare omgeving voor demente mensen. (2 juni 11-11.50u, UMCG Ronde Zaal)

Alex Letteboer gaat 2 juni in op ontwerpend onderzoek; hoe kan ontwerpend onderzoek leiden tot ideeën voor een gezondere gebouwde leefomgeving? (2 juni 11.00-12.00u UMCG Blauwe Zaal)

Hans van Beek legt uit hoe de principes van ‘healing environment’ vorm hebben gekregen in het ontwerp van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. (1 juni 12.15-13.45u, UMCG Blauwe Zaal)

Het internationale congres ‘Building the Future of Health’ vindt plaats op 1 tot en met 4 juni in Groningen. Het congres adresseert de bijdrage die onze gebouwde omgeving kan leveren aan een goed en gezond leven. Bekijk het uitgebreide programma dat veel aspecten biedt over leefomgeving versus gezondheid en zorg: gezond ouder worden, gezonde stad, gezond wonen.  

Je bent van harte welkom. Praat mee en meld je aan via de website.

Lees ook het persbericht over Building the Future of Health.