Stem op Onderwijspark Ezinge!

Het Onderwijs- en Sportpark Ezinge/Meppel is uit 19 inzendingen door de vakjury genomineerd als een van de vier kanshebbers voor de Drentse ArchitectuurPrijs 2016. Het woord is nu aan het publiek om haar stem uit te brengen op de beste, mooiste, inspirerendste 'Drentse Parel'.  


Stemmen kan tot donderdag 16 juni op: www.drensearchitectuurprijs.nl


Op zaterdag 18 juni wordt in het Atlas Theater in Emmen de winnaar bekend gemaakt. 

De Drentse ArchitectuurPrijs 2016 wordt uitgereikt aan de ontwerper(s) van het beste project dat in deze periode in Drenthe gerealiseerd is. Het project moet een positieve bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de omgeving en voldoen aan de vooraf vastgestelde criteria. Bij voorkeur is sprake geweest van een inspirerende samenwerking tussen de ontwerper/architect en de opdrachtgever. De prijs zal voor nieuwe opdrachtgevers als voorbeeld dienen hoe het eigen gebouw en de ontwerpende discipline bij kan dragen aan de kwaliteit van de (leef)omgeving.
 

De organisatie wil met de prijs de projecten belonen en onder de aandacht brengen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de omgeving en hoopt daarmee te bereiken dat de geselecteerde projecten als voorbeeld voor kwaliteit gaan fungeren. De vakjuryprijs en de publieksprijs worden daarbij als even belangrijk gezien.