Vernieuwd WTC The Hague feestelijk heropend

Het vernieuwde World Trade Center The Hague is na een ingrijpende verbouwing feestelijk heropend door Karsten Klein, wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens van Den Haag.

Met de onthulling van de nieuwe hoofdentree en lobby werd de metamorfose en nieuwe voorzieningen aan huurders, bewoners van het WTC en relaties gepresenteerd. “Deze heropening symboliseert de groei en ontwikkeling van het WTC The Hague naar een levendige ‘hub’ voor internationaal zakendoen in het Beatrixkwartier en Den Haag”, aldus wethouder Karsten Klein. Met het vernieuwde WTC The Hague beschikt Den Haag over een veelzijdige business hotspot waar ontmoeten, werken, ontspannen en verbinden centraal staan.

Bas Jochims, hoofd asset management kantoren bij Bouwinvest: “Met deze metamorfose voldoet het gebouw weer helemaal aan de toekomstvisie van het Office Fund van Bouwinvest. Daarbij kijken we naar gebouwen met meerdere huurders die een mix van functies bieden. Met de vernieuwingen hebben we dit in het WTC The Hague nu echt bereikt. WTC The Hague is meer dan een kantoorgebouw; ‘it connects you to a world of possibilities’.”


De opvallendste verandering is de verplaatsing van de hoofdentree naar de Prinses Beatrixlaan. Deze komt nu uit op een markante lobby waar zich o.a. een 21-meter lange roltrap, Shoku Noodle Bar, trendy bar-brasserie Mondano, Njoy Fitness, een AH To Go en Coffee Company bevinden. Daarnaast is de voormalige entreehal getransformeerd tot multifunctionele congreszaal die ruimte biedt aan 600 personen.Lees meer over dit project op onze website.