Borrel en inspiratie in Deventer stadhuis 13 oktober

De meet-up in het Stadhuis van Deventer donderdag 13 oktober zit er op!  
Het was een geslaagde en gezellige middag waar we met plezier op terugkijken. De locatie was natuurlijk een perfecte omgeving om relaties uit de projectinrichting en de interieurontwerpen te ontmoeten, bij te kletsen, borrelen en te netwerken. Het was de ideale gelegenheid om te laten zien wat de achtergrond is van de interieurarchitectuur van dit bijzondere stadhuis.

Wessel Reinders en Naomi Schiphorst waren dan ook heel trots om het ontwerp te laten zien. Dat het een enorme klus is geweest kun je zien in deze video.De reacties van de bezoekers waren positief; het was nuttig maar vooral gezellig! De foto’s vind je in onderstaand filmpje. 


Kunstwerk
Kunstenares Loes ten Anscher was gastspreker. Met verve en humor vertelde ze over haar kunstproject ‘Deventer Raamwerk’. Het doel van dit omvangrijke project was om de burgers van Deventer te betrekken bij de realisering van het nieuwe stadhuis. Resultaat is de vereeuwiging van de vinger- of teen afdrukken van 2264 Deventernaren in de raamwerken van het stadhuis.

Wil je zien hoe dat in zijn werk zijn werk ging bekijk Deventer Raamwerk website van Loes ten Anscher.


Rondleiding
Onder de bezielende leiding van drie gidsen vond er een rondleiding plaats door het werkelijk indrukwekkende gebouw, ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Het interieur is een enorme klus geweest voor de interieurarchitecten. Dan ben je wel blij om te horen, dat de ambtenaren die eerst elders verspreid in de stad werkten, heel blij zijn met hun nieuwe werkomgeving. Om een idee te geven van het ontwerpproces en de inrichting kun je bijgaande video bekijken.Samenwerking
Deze middag is mogelijk geworden door onze samenwerking met de gemeente Deventer, Gispen, Keijsers Lundiform, Kvadrat en Qbiq.

 

Ga voor uitgebreide informatie naar de projectsite Interieur Stadhuiskwartier Deventer