Optie op Kerk in Moerwijk

Atelier PRO heeft een unieke aanbieding; wonen in een kerk! Waar? Van de Allerheiligste Sacrament Kerk in Moerwijk aan de Ekensteinstraat 3 willen wij samen met kopers een bijzonder wooncomplex maken.

Het schetsplan omvat 10 à 12 woningen met een vrij op naam prijs van tussen de €235.000 en €264.000. Ter plaatse van de omliggende scholen wordt ook woningbouw ontwikkeld, met resultaat dat de kerk straks in een mooie nieuwe woonwijk staat. Voor de komende 2 maanden hebben we een optie op deze kerk! Dus sluit je aan!

We zoeken 12 eigenwijze bewoners die graag zelf willen meedenken over hoe ze willen wonen. Grijp je kans op een uniek huis en stuur ons een berichtje.

Wist je dat het omvormen van kerken naar wooncomplexen niet nieuw is voor atelier PRO? Eerder ontwierpen wij de Ludgerhof in Lichtenvoorde. Ook voor de Sacramentskerk aan de Sportlaan in Den Haag is een soortgelijk plan ontworpen. Met deze bijzondere projecten op zak kunnen we niet wachten het wonen in Moerwijk nog leuker te maken.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina.

Zaterdag 26 januari organiseren we 'open kerk' in de kerk in Moerwijk. Er is nog plek voor meer enthousiastelingen, dus kom langs om gewoon eens te kijken. Inschrijven kan via info@atelierpro.nl.


De kerk moerwijk In de media

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap_Verbouwblad 2012-2013_ p16,17