atelier PRO zoekt enthousiaste Revit specialist

We zijn op zoek naar professionals die passie hebben voor ontwerpen. In ons atelier inspireren we elkaar en maken we samen onconventionele heldere gebouwen. We vinden dat gebouwen een fijne omgeving moet zijn voor de mensen die ze gebruiken. Op dit moment werken we aan projecten in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Rusland. 

Jouw kracht
Je bent een architect of bouwkundige, voor beide is plaats, met minimaal 4 jaar ervaring. Je hebt een solide ervaring met Revit opgebouwd. Met Revit werken zien we niet als doel op zich maar als middel om slimmer en beter te werken. Je vindt het leuk om met jouw kennis collega’s naar een volgend niveau brengen. Je past je kennis toe binnen projecten maar ook project overstijgend. 

Je draagt bij aan de werkvorm van ons bureau door ideeën te delen, samen te sparren en kritisch te zijn. Jouw kracht is om samen met de projectarchitecten opgaven te vertalen naar een helder concept en vervolgens om te zetten naar een concreet ontwerp. Je kunt zaken in een groter geheel plaatsen, prioriteiten stellen en je projecten goed organiseren. Je begrijpt de techniek van een gebouw en weet hoe je een ontwerp realiseert. Werken in teamverband vind je vanzelfsprekend. 

Werken bij atelier PRO
Wil je je passie waarmaken en uitzonderlijke architectuur ontwerpen? Heb jij de drive en energie om mooie projecten met ons te ontwerpen en te bouwen? Die ruimte krijg je bij ons volop. Je ontwikkeling is steeds in beweging want we volgen veranderingen in ons vak en in de omgeving om ons heen. Ons bureau kent een informele sfeer waar je prettig kunt werken.    

Hebben we een match?
Deel met ons wie je bent. Waar sta je voor en wat zou jij voor ons bureau willen betekenen? Heb je interesse om te komen werken, stuur je motivatie naar Ernstjan Cornelis via ecornelis@atelierpro.nl. Reageren kan tot half juni 2017.

 

Andere vacatures:
Ontwerper met oog voor techniek of een techneut met oog voor ontwerp