Schooldomein brengt nieuw standaardwerk uit over scholenbouw 2015-2020

Als partner van Schooldomein melden we verheugd dat op 23 juni het Inspiratieboek 2015-2020 ‘Samen werken aan de school van morgen’ is uitgekomen. Het lijvige naslagwerk is een initiatief van Sibo Arbeek van Schooldomein en geeft een overzicht van 100 scholen in Nederland die opgeleverd zijn in de periode 2015-2020 voor het primair en voortgezet onderwijs. 

Het boek is zeer informatief en bovenal inspirerend voor (potentiële) opdrachtgevers die interesse hebben om mooie en duurzame scholen te bouwen. Actuele thema’s die in het boek aan bod komen zijn; het belang van verbinding, innovatieve concepten, de gebruiker centraal, samenwerkingsvormen tussen partners, visie op inrichting, bijzondere teamprestaties van projectpartners, duurzaamheid, energieneutraal, circulair, slim en adaptief.     

Wij zijn er trots op dat twee door atelier PRO ontworpen scholen in dit Inspiratieboek opgenomen zijn. Het gaat om Metis Montessori Lyceum in Amsterdam en Lumion Amsterdam.    
Wil je je laten ook laten inspireren, dan is dit overzichtswerk een must have. Het boek is vanaf 25 juni te bestellen via de website van Schooldomein.