ir. Paul Fouchier (1973) is architect en projectleider. Paul is vanaf eind 2006 betrokken geweest bij het project Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Vanaf 2009 is hij als architect projectleider betrokken bij diverse bouwdelen van het project. Daarnaast heeft hij aan verschillende  projecten gewerkt.


Paul is bij atelier PRO betrokken bij de ontwikkelingen op BIM- gebied (Building Information Modeling) en geeft interne Revit (BIM) cursussen aan collega's.
Na zijn voltooide studie Architectonische Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht is hij met eervolle vermelding afgestudeerd als architect aan de
TU Delft. Direct na zijn studie heeft Paul twee jaar als assistent projectleider gewerkt aan diverse woning- en utiliteitprojecten bij Duinker van der Torre architecten in Amsterdam.

Naast zijn werk bij atelier PRO was Paul als architect enkele jaren betrokken bij de verbouwing en herbestemming van kerken in Zuid- en Noord-Holland in de Diocesane Commisie voor Kerk Interieur en Kunst van het Bisdom Rotterdam.

Paul heeft een eigen website waar een overzicht van zijn werken is te zien.