Raymond Wernet (1991) is technisch ontwerper en software-expert bij atelier PRO, met een gespecialiseerde focus op bouwtechniek, Revit en BIM (Building Information Modeling). Na het behalen van zijn bachelor in Bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam in 2019, heeft Raymond zich toegewijd aan het onderzoek naar BIM en het optimaliseren van het tekenproces in Revit, met name door het gebruik van Dynamo.

Binnen atelier PRO is Raymond verantwoordelijk voor baanbrekende ontwikkelingen in Revit en Dynamo. Zijn expertise ligt in het versnellen en vereenvoudigen van tekenprocessen. Hij ontwikkelt plug-ins voor Revit en integreert Dynamo, waardoor de efficiëntie en kwaliteit van het werk aanzienlijk worden verhoogd.

Als software-expert houdt Raymond zich bezig met de nieuwste software en ontwikkelingen in de bouw. Het is zijn hobby om de meest recente innovaties in de gaten te houden en deze, waar mogelijk, voor te stellen voor integratie binnen het bedrijf. Deze passie voor technologische trends stelt hem in staat om het bedrijf voorop te laten lopen in de industrie. Hij beheert ook het ICT-gedeelte van atelier PRO, zorgt voor mogelijke verbeteringen en biedt ondersteuning bij problemen met systemen.