Overweldigende belangstelling voor Meander

Met nog 21 dagen te gaan tot de officiele opening van het Meander Medisch Centrum en nu ontvangt het nieuwe ziekenhuis al veel nieuwsgierige bezoekers. Afgelopen twee weekenden gaf Hans van Beek enkele rondleidingen en vandaag organiseert FASadE een Architectuurcafé in de nieuwbouw

Het aantal aanmeldingen is overweldigend. Rond de achthonderd belangstellenden hebben zich al aangemeld. Helaas kunnen er maximaal 150 bezoekers worden toegelaten en de bijeenkomst is alléén toegankelijk op basis van vooraanmelding.

Gelukkig is daar twitter en kunnen we allemaal een beetje meelopen. Zie hieronder een selectie berichten van die geluksvolgels die (zonder wat te mankeren) het gebouw op hun gemak mogen bekijken.

Overigens: 

Om de verhuizing van afdelingen en poliklinieken goed te laten verlopen, is het niet de bedoeling dat u naar het ziekenhuis komt om de de verhuizing of het nieuwe ziekenhuis te aanschouwen. Een open dag in het nieuwe ziekenhuis wordt georganiseerd in het voorjaar van 2014. Lees hier meer over de verhuizing.