Seminar 19 juni 2014: Healing Environment

Atelier PRO en Ecophon organiseren het Seminar ‘Healing Environments’ in het nieuwe Meander Medisch Centrum op donderdag 19 juni. Tijdens dit seminar wordt dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken besproken. Daarnaast wordt het ontwerp van het nieuwe gebouw voor het ziekenhuis toegelicht door de architect.

Na afloop van de lezingen is er de gelegenheid om met een korte rondleiding het nieuwe ziekenhuis te bezoeken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Download hier het complete programma van 19 juni


Inschrijven

Aanmelden is gratis en kan via het online registratieformulier.

 

Voor wie is het seminar bedoeld?

Iedereen die geïnteresseerd is in de implementatie van de principes van Healing Environment in zorginstellingen. Bestuurders in de zorg, bouwers, architecten, adviseurs, ontwikkelaars, maar ook zorgverleners en patiënten horen uitdrukkelijk bij de doelgroep.

 

Datum en locatie

Het seminar vindt plaats op donderdag 19 juni van 13:00 tot 18:00 uur in nieuwe Meander Medisch Centrum (MMC) te Amersfoort. Het MMC is goed te bereiken met openbaar vervoer, op korte afstand zijn parkeermogelijkheden. Inloop is vanaf 12:45 uur. Een lunch is niet inbegrepen.


Meer weten?

Dit seminar wordt georganiseerd door atelier PRO architekten en Ecophon. Wilt u meer weten over het seminar of de organisatoren? Neem dan contact op met een van onderstaande personen:

 

Ecophon:         Jikke Reinten jikke.reinten@ecophon.nl
atelier PRO:    Naomi Schiphorst nschiphorst@atelierpro.nl  

#seminarmeander