Bijzonder jaar voor atelier PRO

2012 is voor atelier PRO een bijzonder jaar. Ondanks de economische tegenwind hebben wij onze orderportefeuille op peil kunnen houden, is ons bureau in omvang gegroeid en investeren wij in onze toekomst.

Dit jaar bracht ons de benoeming van Alex Letteboer tot directielid. Hij is in staat gebleken bijzondere ontwerpen te maken en te realiseren zoals de 3 energieneutrale regiokantoren van Enexis, het laboratoriumgebouw voor VUmc en de MFA Huis van de Heuvel in Breda met het hergebruik van  een kerk van Grandpré Molière.

Alex zal Dorte Kristensen en Ernstjan Cornelis aanvullen met onder andere zijn expertise op het gebied van duurzaamheid en stedelijke vernieuwingen. Hans van Beek concentreert zich op de afronding van het vernieuwde Meander Medisch Centrum in Amersfoort dat eind 2013 in gebruik zal worden genomen.

Tegelijkertijd is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe grafische huisstijl, ontworpen door Giselle Segura Gelink. Onze geheel vernieuwde website is ontwikkeld door Jasper Moelker van Active IDs. Ook houden we sinds kort een blog bij om u à la minute op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van ons bureau.