Kom kijken bij het nieuwe Onderwijs- en Sportpark Ezinge in Meppel

ArchitectuurPunt Drenthe organiseert op vrijdag 17 april 2015 een architectuurschouw bij hiet nieuwe Onderwijs- en Sportpark Ezinge in Meppel.

Een mooie kans voor iedereen om een kijkje te nemen in deze nieuwe bronskleurige school en sportpark voor VWO, HAVO, MBO en Speciaal Onderwijs.

Bijzonder aan deze school is de schaal van het complex. Wel vijf verschillende middelbare scholen zijn hier verenigd. Ze hebben elk een eigen plek in de bouwvolumes en delen diverse faciliteiten zoals de ruime indoor- en outdoor sportvoorzieningen.

Een gebouw waarin faciliteiten gedeeld worden door vijf verschillende scholen, moet een heldere verbindingsopzet hebben. Een centraal gelegen watervaltrap langs vides en spannende loopbruggen vormt een ware 'route architecturale' door het gebouw.

Architecten Christina Kaiser en Dorte Kristensen laten dit en meer bijzonderheden zien in een rondleiding en een lezing. 

Er kunnen maximaal 3 groepen à 20 personen deelnemen aan de presentatie en rondleiding. Aanmelden kan via de website ArchitectuurPunt Denthe.
De kosten bedragen €10.- per persoon (te voldoen bij aanvang), dit is inclusief consumptie. 

U bent van harte welkom!  

 


Datum:
  Vrijdag 17 april

Lezing:  14:30 - 15:00u

Rondleiding:  15:00 - 17:00u 

Locatie: Ezingerweg 52, 7943 AZ Meppel

Toegang: 10 euro (incl consumptie)

Aanmelden: via website ArchitectuurPunt Denthe