20 april 2016 Dorte Kristensen over ontwerpen voor dementie

Hoe ziet de ideale leefomgeving voor een dementerende er uit?

Wat draagt bij aan een thuisgevoel, veiligheid en herkenning? De leefomgeving van dementerende mensen vraagt aandacht voor specifieke aspecten. Om tot een vernieuwend ontwerp te komen is een integrale benadering nodig met input van opdrachtgever, verplegend personeel en de familie. Maar in de eerste plaats is begrip nodig voor de beleving van dementerende personen. Dorte Kristensen heeft zich verdiept in de belevingswereld van mensen met dementie. Via een webinar deelt ze wat haar bevindingen zijn en hoe ze als architect de vertaalslag maakt naar een passend ontwerp.

Wanneer
Woensdag 20 april om 13.00. Je kunt het webinar live bijwonen en vragen stellen via de website van SPRYG. Komt dat tijdstip niet goed uit, maar ben je wel geinteresseerd, dan kun je op een later tijdstip ook nog kijken. Voor beide gevallen geldt dat je je vooraf even aanmeldt.

Meld je hier aan 

Dit webinar maakt deel uit van het kennisdelingsaanbod van SPRYG. SPRYG Real Estate Academy is een ambitieus kennisplatform voor professionals op de vastgoedmarkt. Deel deze informatie gerust met collega’s en vakgenoten.
Lees meer over SPRYG Real Estate Academy.