Rectificatie artikel in de Architect

Per abuis stond in het artikel over ondernemerschap van Harm Tilman in ‘de Architect’  juli/augustus 2012, dat Hans van Beek was ‘weggevallen’ voor atelier PRO. Niets is minder waar. Hans van Beek, heeft ook na het vertrek van Leon Thier nog steeds een actieve en belangrijke rol binnen het bureau als architect-directeur.  Hans heeft momenteel het Meander Medisch Centrum in Amersfoort onder zijn hoede, dat eind 2013 in gebruik wordt genomen. Dit gebouwencomplex is een toonbeeld van een ziekenhuis met een ‘healing environment’, een omgeving die  het genezingsproces versnelt en ondersteunt. Kortom een innovatief concept waarbij de integratie van landschap, groenbeleving en gebouwen optimaal is.

Hans heeft ooit het lef gehad om de panden aan de Kerkhoflaan te kopen en uit te bouwen tot het prachtige, groene architectenbureau waar atelier PRO nu al 35 jaar is gehuisvest. Naast dat deze actie van Hans en het reslutaat ervan beslissend is geweest voor de ontwikkeling van atelier PRO (onze huisvesting is ons DNA)  genieten wij dagelijks van de mooiste tuin van Den Haag.

Lees hier het artikel in 'de Architect' van juli-augustus 2012, met op de cover de 'groene long' van het Diagnostisch Centrum van het VUmc.