Atelier PRO deelt kennis op Build School in Moskou 26-29 september 2017

Vandaag is in Moskou de eerste editie van start gegaan van ‘Build School’, een driedaags evenement waarbij alles draait om scholenbouw in Rusland. Het evenement is een initiatief van de Russische federatie van architecten en van de Moskouse federatie van architecten. Lees hier het programma.

De komende 10 jaar zal Rusland het onderwijs op grote schaal een kwaliteitsimpuls geven door nieuwe scholen te bouwen of bestaande scholen te renoveren volgens de hedendaagse standaarden.


Dorte Kristensen keynote speaker
Op uitnodiging van de federaties van Russische architecten en die van de stad Moskou zal atelier PRO op het congres aanwezig zijn. Op 28 september zal Dorte Kristensen als keynote speaker een presentatie verzorgen over hedendaagse standaard voor toekomstige scholen tegen de achtergrond van ontwikkelingen in het onderwijs. Ook zal ze deelnemen in een ronde tafel gesprek met een Russische opdrachtgever, samenwerkingspartner en leverancier over best practice en de uitdagingen van de ontwikkeling Letovo School in Moskou.

Beste schoolontwerp Moskou
Letovo School in Moskou won de award voor het beste schoolontwerp 2016 van de stad Moskou. Lees meer over het ontwerp op onze project pagina.